Loading...

Assortiment

Wij proberen een zo compleet mogelijk assortiment te voeren van hoofdzakelijk biologische producten.
Het streven is om de producten voor zover mogelijk uit de regio te halen.

Groente, Fruit & Aardappelen

Wij hebben eieren, aardappels, groente en fruit van Eko de Eerste uit Marknesse, ook hebben we versproducten van Groeizaam uit Emmeloord. De Zaaister (groothandel in biologische verswaren) vult dagelijks het assortiment aan, waar de voorkeur uitgaat naar regionale en seizoensgebonden producten.

Zuivel en Kaas

Onze Frieslander kazen komen uit Wolvega bij FZ Organics en ook de Bleu de Wolvega komt hier vandaan. De rest van ons assortiment kaas van de koe, geit en schaap komt via de Zaaister. Ook het zuivel komt dagelijks binnen via onze groothandel de Zaaister.

Brood

Dagelijks krijgen wij brood van bakkerij Verbeek uit Brummen. U kunt bij ons terecht voor gist, desem en speciale broden. Ook worden er dagelijks brood en koeken en kleine broodjes afgebakken in onze eigen oven in de winkel.  Bij ons kunt u ook taarten bestellen (hartig of zoet) of wanneer u speciale wensen heeft wat betreft een dieet kunt u bij ons terecht.

Vlees

Het vlees vindt u bij ons in de vriezer. Wij hebben diverse soorten kip van de Polderhoen, verder verkopen wij rundvlees, schapenvlees, varkensvlees van Boeren in het Bos en runderrookworst en droge worst van Dantuma.

Droogwaren

Natudis is onze leverancier van de droogwaren. Ons streven is een zo compleet mogelijk assortiment te voeren. Dit gaat van broodbeleg t/m schoonmaakmiddelen. Wanneer het product van u keuze er niet bij staat, dan kunt u dit bij ons bestellen. Soms gaat dit per stuk, anders per doos (6,8 of 12 stuks) Wanneer u een doos wilt bestellen krijgt u 10% korting.

Wijn & Bier

In ons assortiment hebben wij een diversiteit aan biologische wijnen; rood, wit, rosé en mousserende wijnen. Wij hebben heerlijke wijnen van Goede Wijnen uit Norg, wijnen via Udea uit Deventer en een aanvulling op de wijnen en bieren via onze groothandel Natudis.

Verzorgingsproducten

Voor de uiterlijke verzorging hebben wij diversen merken waaronder: Weleda, Lavera, urtekram, de Traay.

Voedingssupplementen

Wij voeren voedingssupplementen van het merk Ortica, Fytotherapie producten hebben wij van Arkopharma.